Verslagen 2011:


MOOIE 1e EN 3e PLAATS IN BAKEL.
 

Na een schitterend weekend in Finland, waar we met de Europese titel terug kwamen, hadden we maar 2 dagen om de tractor te controleren en klaar te zetten voor de  wedstrijd in Bakel. Na Finland bleek dat de tractor helemaal in orde was dus bleef het bij olie verversen, kleppen stellen  en normaal controle werk. Zo konden we zaterdag morgen om 10 uur vertrekken richting Bakel voor de laatste A-divisie wedstrijd op zaterdag en de laatste Eurocup wedstrijd op zondag.

Dit maal werd de oplegger met een mooie oldtimer Daf 2800 met neus, bestuurd door Bart Teunissen, richting Bakel gereden.

 
Na aankomst op het terrein moest alles snel uitgeladen worden want om 13 uur begon de wedstrijd  met de superstocks als eerste klasse.

Met 8 deelnemers maakte de klasse zich op voor de ontknoping om de strijd om de Nederlandse titel. Zapo, Welldone Deere en Interaction plaatsten zich voor de finale met een full pull. Helaas kreeg Martin van Echteld  zijn Silver Bullet niet op toeren. Maar gelukkig reed ook d'n Aerdvruter voorbij de 100 meter. Daarna was het de beurt aan Newborn Deere. Sjors Zeinstra kreeg de machine niet voldoende op toeren maar besloot toch te vertrekken. Met een afstand van 98,40 meter kwam hij niet ver genoeg voor een finale plaats. Zou het voldoende zijn voor het kampioenschap? Hurricane haalde ook niet de finale maar eindigde verder dan  de Newborn Deere, hiermee het gat met de winnaar nog groter makend. Ook Terminator plaatste zich voor de pull off. MAAR in de finale werd de overwinning, tot grote vreugde van de in grote getale aanwezige fans, met overmacht binnengesleept door D地  Aerdvruter op 95.83 meter,gevolgd door Terminator op 89.17mtr  en Welldone Deere op 87.90 meter.

 
Op zondag werd de laatste Eurocup wedstrijd van dit seizoen verreden.

Deze startte rond de klok van 14.00 uur met als eerste tractor D地 Aerdvruter. Deze reed in mooie stijl een snoei harde full-pull, maar toch bleef de sleepwagen afstelling staan. Hierna volgde nog 7 full-pulls. De enige die geen finale plaats bemachtigde waren Red alert, met een gebroken aandrijving van de methanol pomp, Red Fever, deze tractor kwam niet op toeren en ook voor Manon met de Agrifac Interaction werd het helaas geen geluksdag want de Inter. bleef niet lopen met het voor de sleepwagen zetten, Later bleek de oorzaak te liggen bij een massa probleem. In de finale mocht Gert-Jan wederom als eerste rijden  en hij zette een  mooie afstand neer van 101.51 meter, een afstand die later goed genoeg bleek voor een 3e plaats.

Aan deze afstand gingen alleen Be-incredible Deere met 102.14 meter met een 2e plaats, en Zeinstra New Borne Deere met 104.51 met een 1e plaats aan voorbij.

 

Zo sloten we het laatste pulling weekend van 2011 mooi af met een fraaie 1e en 3e plaats.

Met de 22 punten die we zondag haalde voor de Euro-cup komt het totaal op 88 punten. hiermee zijn we geindigd op de 6e plaats.

Op zaterdag mochten we 40 punten bijschrijven aan ons totaal. Hiermee komen we op 270. Zoals de stand er nu staat op de NTTO site zou dit genoeg zijn voor een 5e plaats. Maar er is in het begin van het seizoen gesproken over 1 schrap resultaat ( iedere deelnemer mag dan zijn/haar slechtste resultaat wegstrepen) en dan zouden we gelijk komen met het team van Zapo.

Een slideshow van dit weekend kun je hier zien.

Dit is het laatste wedstrijd verslag van dit pulling seizoen, maar hou deze website in de gaten. We gaan proberen om ook in de wintermaanden regelmatig deze site te updaten.

Met vriendelijke groet tractorpulling team D地 Aerdvruter.

 


D'N AERDVRUTER WEDEROM EUROPEES KAMPIOEN.
 

Na de wedstrijd in Alphen, waar het in de finale mis ging met de opnemer, hadden we maar 2 dagen om de tractor klaar te maken voor het E.K. Door 2 hele dagen te sleutelen hadden we het toch voor elkaar om de tractor op dinsdag avond weer te kunnen starten. Op woensdag morgen werd begonnen met de tractor te poetsen en al het eten en drinken voor het weekend in te laden in de oplegger. Nadat dit alles gebeurt was kon om 16 uur begonnen worden met de lange reis met de vrachtwagen naar het Finse Alaharma.

 

Deze reis ging naar Travesmunde in Duitsland waar ingescheept werd voor de bootreis van 27 uur naar Helsinki. Van Helsinki naar Alaharma was nog een stuk van 450 km waar ze op vrijdag rond 14 uur arriveerde.

 

De supporters en andere team leden gingen op vrijdag morgen 7.30 uur met de bus van van Gompel naar schiphol. Hier vertrok het vliegtuig om 12 uur voor de vlucht naar Helsinki. Vanaf Helsinki hadden we nog een binnenlandse vlucht naar Vaasa waar we om 17.40 uur geland waren. Hier stond weer een Finse bus te wachten die ons naar het wedstrijd terrein bracht in Alaharma. Hier arriveerde we om 19 uur , en zo was heel de club weer compleet. Nadat alles was opgebouwd konden we nog een lekkere maaltijd nuttigen voor we begonnen aan een lekker verdient blikje Dommelsch. Het was nog een gezellige avond die gebruikt werd om weer eens op ons gemak bij te praten met elkaar maar ook zeker met andere teams.

 

Op zaterdag morgen waren sommige al weer vroeg op, het was immers toch de dag dat het moest gaan gebeuren om de titel van vorig jaar te verdedigen. Na een stevig ontbijt werden bij de tractor de laatste puntjes op de i gezet voordat om 12.30 uur werd begonnen met de opening ceremonie en rijders voorstelling. Ook werd er nog een pool georganiseerd waar alle supporters konden zeggen wat ze verwachte wie op 1,2 en 3 zou eindigden. Om 13 uur werd er begonnen met de superstock klasse. De sleepwagen stond niet zo zwaar zodat op 2 tractors na iedereen een full pull had waaronder ook D地 Aerdvruter.

 

Onder de supporters liep de spanning op, want wat zou het worden in de finale en zou hij het kunststukje van vorig jaar weer flikken? Als eerste moest Rabbit g地 mad starten, deze reed buiten de baan dus diskwalificatie. Als 2e was Zeinstra New Born Deere met een schitterde run naar 87.15 meter waar op het laatst de motor inzakte.  Als 3e kwam Hobo die op 40.88 meter eindigde met motor schade. Als 4e Agrifac Interaction met 85.36 meter en ook een hele mooie run. Als 5e Zapo die op 57.15 meter de strijd moest staken met een gebroken tuimelaar. Als 6e D地 Aerdvruter en nu moest het dus gaan gebeuren. Met een zeer strakke run eindigde deze op 93.07 meter en dus de voorlopige 1e plaats, maar zeker van een 2e plaats met nog 1 tractor te gaan. Als laatste hadden we dan nog de Terminator, zou die nog voorbij gaan aan D地 Aerdvruter? Je weet het nooit met die tractors uit de stal van van der Waal. Maar deze eindigde op 81.97 meter. Het was niet te geloven maar het was toch waar, we waren WEER Europees Kampioen en meteen barste de feestvreugde los op de tribune waar sommige toch een vreugde traantje moesten wegpinken.

 

Na het ere rondje met de gigantische beker kon het feest beginnen. De drankjes vloeide rijkelijk en er werd volop feest gevierd op de tribune waar we ook de andere Nederlandse tractors aangemoedigde in de two wheele drive, 950 kg vrije klasse en de 3.5t vrije klasse met allemaal Nederlandse winnaars. Nadat om 19 uur weer een stevige maaltijd werd genuttigd ging het feest nog lang door tot in de kleine uurtjes. Op zondag waren de meeste toch wel wat later wakker en werd om 10u pas begonnen met het ontbijt. Wat een dag ( en nacht ) hadden we gehad en we gingen met wat kleine oogjes weer naar de tribune waar om 12 uur dag 2 begon van het E.K. Op deze dag zouden nog 2.5 t vrije klasse, de prostock klasse en 4.5 t vrije klasse verreden worden. Ook hier hadden  we weer allemaal Nederlandse winnaars.

 

Op maandag morgen moesten we vroeg uit bed omdat dit de dag van vertrek alweer was. Nadat we om 7.30 uur het ontbijt op hadden moest alles weer opgeruimd en ingeladen worden, want om 8.30 uur wilden ze met de vrachtwagen weer vertrekken richting Helsinki waar om 17.30 uur ingescheept werd voor de lange bootreis richting Travesmunde. Ook de supporters en andere team leden gingen weer richting Vaasa waar om 14.35 uur de terugreis begon via Helsinki naar Amsterdam. Deze groep was met de bus van van Gompel weer om 22 uur thuis in Casteren waar al vele spandoeken in de tuin van Gert-Jan en Marit Pauly stonden. Ome Piet zorgde er voor dat de boot op koers bleef met zijn kijker en zelf gemaakt stuur waardoor de vrachtwagen met D地 Aerdvruter woensdag morgen om 4.30 uur is aangekomen in Casteren na een lange reis.

 

We kunnen allemaal terug kijken op een zeer gezellig weekend met een pracht resultaat. Ook zijn we automatisch geplaatst voor het E.K. van volgend jaar in het Duitse Fchtdorf. Nu gaan we de tractor weer klaar zetten voor komend weekend in Bakel waar we op zaterdag voor de A-divisie en op zondag voor de Eurocup moeten rijden.

Voor het progamma van komend weekend kijk op www.tractorpullingbakel.nl

Mvg Tractorpulling team D地 Aerdvruter.

 

 


 

MOOIE 4E PLAATS IN ALPHEN.

Na een mooi weekend in Bouconville reisde we zondag morgen af naar Alphen. Dit is eigenlijk een B-divisie wedstrijd, maar deze keer reed de superstock klasse hier voor de punten meetellend voor de Nederlandse competitie A-divisie. We mochten als laatste klasse rijden en om 17.15 uur werd er dan uiteindelijk begonnen. Bram Kools mocht met zijn All or Nothing beginnen en reed meteen forse motor schade, hij wist dus ook meteen dat hij niet af hoefde te reizen komend weekend naar Finland voor het EK. Erg jammer omdat hij toch duidelijk op de goede weg terug was na een jaar met veel problemen aan de nieuwe tractor. De sleepwagen stond vrij zwaar, Maar met een zware dreigende lucht was dit niet overbodig.

 

Zo werden er 4 full-pulls gereden waaronder ook D'n Aerdvruter.
Zo地 mooie en strakke run hadden we dit seizoen nog niet gezien dus gingen we met een goed gevoel naar de finale.
Hierin mocht Gert-Jan als laatste starten maar na 60 meter sloeg het noodlot toe en werd voor het ergste gevreesd.
Gert-Jan eindigde hierdoor als 4e achter Zeinstra Newborn Deere, Terminator en de Zeinstra Welldone Deere.

Maandag morgen zijn we maar vroeg begonnen met controle wat de oorzaak was van het plotseling ophouden van de motor op zondag. Al snel bleek dat de opnemer los geraakt was en dat hierdoor de ontsteking niet meer deed wat hij moet doen.

Na verdere controle bleek wonderwel dat er maar zeer weinig schade was en dat we de tractor verder klaar konden maken voor aankomend weekend voor het E.K. in Finland.

 

Afgelopen woensdag middag is de truck vertrokken naar Finland.

Voor alle ontwikkelingen omtrent het E.K. houd deze website goed in de gaten bij nieuws we zullen proberen deze in het weekend vanuit Finland zo goed mogelijk up to date te houden.

We hopen natuurlijk op een goed resultaat.

Met vriendelijk groet:
Tractorpulling team d地 aerdvruter


BOUCONVILLE 2011

Om half 12 rijden we in colonne naar Frankrijk en wel naar Bouconville. Een dorpje met ongeveer 50 inwoners gelegen in de middle of nowhere. Schijnbaar zijn er meer plaatsen in Frankrijk met dezelfde naam dus de Tom Tom tegoei instellen en gaan voor een reisje van 350 km. Na een kleine omweg kwamen we keurig op tijd aan en kon het kamp rond 17.00 uur opgebouwd worden. Er zijn dan al aardig wat bezoekers aanwezig terwijl de wedstrijd pas om 19.00 uur begint. Omdat de avond begint met de pro-stocks die een demo wedstrijd hebben gaan we maar meteen bbq-en zodat we op tijd naar de baan kunnen. Eindelijk was het eens een keer lekker zomerweer.

 

 

Zondag morgen werden we wakker van... Jawel de regen en onweer. Nu hebben we dit seizoen eigenlijk nog geen wedstrijd gehad waar het niet geregend heeft, dus het past wel in het rijtje maar toch, hiervoor kwamen we niet naar Frankrijk. Maar goed niets is zo veranderlijk als het weer is een oud gezegde en dat bleek ook deze keer. Rond 9 uur werd het droog en won de zon alweer snel terrein. Ondanks dat de wedstrijd pas om 13.30 uur zou beginnen besluiten de Fransen om de Super-stocks al om 11 uur naar de weegbrug te slepen. Omdat Kees van Wijngaarden (Weeg Kees) in de Sreamin Bobcat mocht rijden zijn we op tijd naar de baan gegaan. Kees reed 2 super runs met als resultaat de 1e plaats.
Na de two wheel drives zijn de Super-stocks aan de beurt. Gert-Jan staat als zevende op de startlijst, maar omdat Survivor er niet is mag hij als 6e aanhaken. De eerste run rijden de deelnemers bijna allemaal een Full-Pull. Red Fever gaat ruim buiten de baan en Rob van der Waal met zijn Terminator rijd de aandrijving kapot, dus die komen niet meer terug. Ook in de finale worden er mooie afstanden gereden. Na Hobo (98.69m) en You Never Now (90.18m) is Zapo aan de beurt. De trekker komt zeer moeilijk op gang, maar na een paar pogingen lukt het toch om de Zapo op een mooie afstand van 104.00m te zetten. Later blijkt dit de winnende afstand te zijn want Gert-Jan krijgt bij de start niet genoeg beginsnelheid in D'n Aerdvruter. Hij eindigt op een keurige 3e plaats met een afstand van 100.42 meter. Hiermee blijft hij Bram Kools ( die met zijn All or Nothing weer helemaal terug is) voor met 17 cm!! De 2e podium plaats is voor Manon met haar Agrifac Interaction (101.95m). Na de Super-stocks werd er nog wat nagepraat, wat gegeten en uiteraard opgeruimd. Zodat er rond de klok van 17.00 uur weer afgereisd kon worden naar Nederland.

Een slide show van dit weekend zie je hier.

Wij gaan de tractor weer klaar maken voor a.s. zondag. Dan rijden we in Alphen op zondag.

 


MEERKERK 20111

Geen wedstrijd in verregend Meerkerk.

Na de overwinning in Lochem en de demo in Edewecht keken we vol vertrouwen uit naar de wedstrijd in Meerkerk. Na wat controle werk en het vervangen van een turbo as vertrokken we zaterdag morgen om 8.30 uur uit Casteren. Na enig oponthoud door een brug die niet meer dicht ging over de A 27 kwamen we wat later dan gepland om 11.00 uur  aan in Meerkerk. Al vlug was duidelijk dat wegens weersomstandigheden alle klasses zouden rijden met een floating finish. Tot 14.30 uur zag het weer er nog niet zo slecht uit. Dus werd de 3.5 ton vrije klasse aardig vlot afgewerkt en kon de pro-stock redelijk op tijd beginnen. Maar door problemen met de sleepwagen schoot deze klasse niet op.

 

Er werd uiteindelijk besloten om de gehele klasse opnieuw te laten rijden op de andere baan. Maar dat lieten de weergoden niet meer toe. Na enkele malen, na een bui, weer geprobeerd te hebben een vervolg te geven aan de wedstrijd werd rond de klok van 17.00 uur besloten om de complete wedstrijd af te lassen.

Hierdoor werd dus de superstock klasse niet verreden en konden we helaas dus geen poging doen om wat verder op te schuiven in het klassement.
Er zat voor de organisatie niets anders op dan het terrein vrij te maken met sleeptrekkers.

Deze week zal dus een rustig weekje worden en staat de tractor klaar voor de Eurocup wedstrijd van volgende week zondag in het franse Bouconville.

 


LOCHEM 2011.

Eindelijk loon naar werken.

Deze week stond de wedstrijd in Lochem op het programma. Vorig jaar hebben de Super stocks daar niet kunnen rijden vanwege de vele regen dus hopend op beter weer werd er al vroeg afgereisd naar de thuisbasis van de Hurricane. Rond half 8 in de morgen werd er vertrokken, uiteraard veel te vroeg voor een wedstrijd die pas om 17.00 uur begint, maar we moesten nog even langs Alphen. We waren namelijk door initiatief neemster Yvonne de Jong gevraagd om deel te nemen met de tractor aan een foto sessie voor de nieuwe Fullpull kalender 2012. Natuurlijk wilde we als team graag meewerken aan dit mooie project. De opbrengst van deze kalender komt namelijk ten goede aan KWF-Kankerbestrijding. Maar meer details zijn te vinden op hun eigen website.

 

Yvonne zet de vruter binnen
 Zware regenval tijdens de pro-stocks Het is wel een keer relaxed als je het op je gemak kunt doen. Dus we waren al om 14.00 uur op het terrein. Het weer was goed al voorspelde de buienradar voor de avond totaal het tegenovergestelde. Mooi op tijd en dus om 17.00 uur ging de wedstrijd van start met de Pro-Stocks. Nu kun je het computergebeuren niet altijd geloven maar deze keer waren de weersvoorspellingen goed voorbereid. Met bakken kwam het uit de lucht, en de wedstrijd werd dus een tijd stilgelegd.

Verders mochten we over het weer niet klagen want het bleef droog tot net na onze klasse en dus het eind van de wedstrijd. Dat het een lastige baan was konden we mooi van te voren bezien. Vooral de eerste 20 meter waren verraderlijk. Omdat de Six Shooter niet aanwezig was was de proeftrek voor Rowan met zijn Welldone Deere. Hij zette de sleepwagen op 96.63 meter. Hierna werd besloten dat de sleepwagen bleef staan en was de wedstrijd dus begonnen. Gert-Jan moest als 4e aanhaken en ging werkelijk als een speer van start, goede balans en een afstand van 108.67 meter. Er moesten er natuurlijk nog meer rijden, maar het gevoel zat goed. Zou het dan toch nog lukken dit jaar? Jawel want Zapo kwam als enige nog enigszins in de buurt met 102.11 meter maar deze keer was het hoogste podium voor Gert-Jan, eerlijk verdiende bloemen voor Marit, en niet te vergeten een mooie opsteker voor het hele team.

Zondag werd er nog doorgereisd naar Duitsland en wel naar Edewecht. Hier waren enkele Nederlandse Super stocks gevraagd om een demo te komen rijden. Deze keer was de eer aan Marc Tops om plaats te nemen achter het stuur. Na een wat wilde run maar wel een Full Pull stonden er 3 tractoren in de finale, dit waren Zapo, Interaction en de Vruter. Na Zapo met een afstand van 95.13 meter en Interaction met 93.70 meter was het de beurt aan Marc. Helaas kwam hij niet weg en bleef de finale afstand steken op 1.60 meter. De oorzaak is nog niet bekend. Edewecht. Foto genomen door Kuus

Een slideshow van deze dag vind je hier

De eerstvolgende wedstrijd is in Meerkerk a.s. zaterdag 13 augustus.


HERNING 2011.

Zoals in het vorige verslag al vermeld was er buiten het gewone onderhoud niet veel werk aan de tractor. Dus kon iedereen op hun eigen tempo afreizen van Nederland naar Denemarken waar we uitgenodigd waren op de boerderij van Joost en Suzan Oppers. Joost is een van de sponsoren van D'n Aerdvruter en hij zou het mooi vinden om vooraf aan de wedstrijd een super-Stock party te organiseren op zijn bedrijf. Daar zeggen wij uiteraard geen nee tegen en dus werd het weekend begonnen met een hapje en een drankje, waarbij ook de teams van All or Nothing / Agrifac Interaction, Zeinstra, BE- Combi Incredible Deere en natuurlijk Familie en buurgenoten van de familie Oppers aanwezig waren.

 
Het was de bedoeling dat de tractor in een apparte tent kwam te staan dus de aanbieding aan Joost om dat dan maar zelf te doen werd door hem meteen aangenomen.

Op zaterdag morgen werd alles weer netjes opgeruimd, werd er nog een laatste controle gedaan aan sommige tractoren en begon de aftocht naar het wedstrijd terrein dat op ongeveer 25 km van Sonder Felding ligt. Dit jaar werd de wedstrijd voor de laatste keer gehouden op het bekende terrein op het industriepark van Herning.

De Daf van de firma de Beijer werd deze keer voor even omgeruild voor de Volvo van de firma Somealk. Een mooiere reclame kun je voor eigen publiek niet hebben.

Door het prachtige weer verliep de wedstrijd in een goed tempo, en was onze klasse rond de klok van half 7 aan de beurt. Er werden 8 full pulls gereden waarbij D'n Aerdvruter deze keer ook bij was. Dus op naar de finale. Tijdens deze finale ontstonden er wat problemen met de afstandsmeting op de sleepwagen waardoor de snelheid een beetje uit de wedstrijd ging. Gert-Jan bleef met 90.54 meter steken op een 7e plaats, geen winnende afstand maar het vertrouwen is weer helemaal terug in de tractor en dat is zeker zo voornaam.

Op zondag zou Joost nog een demo rijden als de pro-Stock klasse klaar was, maar door een gigantische hoosbui waar in een half uur ruim 35 mm water uitviel, viel deze kans voor hem letterlijk in het water. Door deze regenbui werd de finale van de pro-stock niet verreden en dat is dit jaar al voor de 2e keer dat deze klasse het weer niet mee heeft want in Made konden ze ook al zonder te rijden naar huis.


Maar goed voor ons een Super geslaagd weekend waarvoor we de familie Oppers hartelijk willen bedanken. Omdat de tractor al ongeveer klaar stond voor de demo-run hebben we het deze week wat rustiger wat sleutelen betreft en kunnen we de oplegger klaar maken voor de trip naar Lochem komende zaterdag.

Foto's van dit weekend vind je hier.


CADZAND 2011.

Wedstrijd aan zee.

In de 2 weken na de wedstrijd van Putten hebben we helaas weer veel moeten herstellen. Maar zoals beloofd waren we op tijd in Cadzand. Vrijdag morgen kon de Vruter weer gestart en ingeladen worden.

 

Deze keer vertrokken we al op vrijdag omdat we uitgenodigd waren op een feest bij het bedrijf van de Familie Kools. Toen we aankwamen konden we de truck met oplegger parkeren op een keurig grasveld voor de thuisbasis van de All or Nothing en de Agrifac Interaction .  

 

Beide tractoren stonden mooi opgesteld bij een perfect verzorgde bbq. En uiteraard werd er nog enkele uurtjes nagepraat.

Op zaterdag begon de wedstrijd om 16.00 uur.

De Super-stock klasse  was rond 19.00 uur aan de beurt en werd gestart met een proeftrek van Zapo. Na deze run werd er besloten om de sleepwagen iets te verzwaren en mocht Gert-Jan als 2e rijder aanhaken.

 
Natuurlijk was het weer spannend en werd er rustig opgetoerd. Er was meteen veel grip en de tractor ging al vlug vrij hoog met de neus de lucht in en dus was de balans niet goed. Toen Gert-Jan meende dat het wederom niet goed zat onder de kap heeft hij bij de 75 meter het gas eraf gedaan en stranden op ruim 83 meter.

We eindigde hiermee op een 8e plaats wat goed was voor 30 punten. Hiermee blijven we op een gedeelde 6e plaats staan in het klassement. De wedstrijd werd gewonnen door New Born Deere gevolgd door Zapo en All or Nothing.

 

Na controle op zondag bleek dat er (gelukkig) weinig aan de hand was en kan de tractor klaar gezet worden voor de wedstrijd van komend weekend in het Deense Herning.  Deze wedstrijd telt mee voor het Eurocup klassement.

Foto's van dit mooie weekend vind via deze link

 

Tractor Pull 1 Pull off Punten
Zeinstra New Born Deere 91.550.00 40.00
Zapo88.72 0.00 37.00
All or Nothing 88.560.00 35.00
Terminator 88.550.00 34.00
Six Shooter 86.600.00 33.00
Agrifac Interaction 86.12 0.0032.00
Zeinstra Welldone Deere 84.05 0.0031.00
D'n Aerdvruter 83.080.00 30.00
BE-Combi Incredible Deere 5.58 0.0029.00


PUTTEN 9 JULI.

Wederom schade in Putten.

Na de wedstrijd in Eext waar Gert-Jan hevige trillingen voelde en van het gas ging waren we toch weer benieuwd of het weer mis was in de motor. Na controle bleek dat hier niks kapot was maar waar kwam dan die trilling dan vandaan?

Toen we de koppeling wilde gaan stellen en de bell-housing eraf pakte viel een deel van de koppeling op de grond en wisten we meteen waar de trilling vandaan kwam. Zoals bij het nieuws al uitgelegd waren bij de koppeling 12 stands afgebroken. Achteraf hebben we heel veel geluk gehad dat Gert-Jan op tijd van het gas is gegaan want als de motor de vrije loop gekregen had was de schade niet te overzien geweest.

Dus afgelopen week hebben we een nieuwe koppeling gemonteerd en gelukkig was er verder weinig werk aan de tractor zodat we zaterdag op tijd konden vertrekken naar Putten. Deze keer werd de oplegger gereden door Ton met zijn Scania van de firma van den Borne uit Reusel, waarvoor onze dank natuurlijk.

We moesten als laatste klasse en deze begon om 21u. Ook waren er dit maal enkele buitenlandse superstocks op uitnodiging van de organisatie van putten. Dit waren de Engelse Red Alert en Red Fever en de Deense Rabbit g'n Mad. Wij moesten als 5e starten en na enkele runs gezien te hebben moest een full-pull wel haalbaar zijn.

Gert-Jan had een mooie start met behoorlijk grip maar bij de 55 meter sloeg het noodlot al snel weer toe en zag het eruit dan we weer een zuiger verspeeld hadden. Door dit voorval eindigde we als laatste en kregen we dus maar 8 punten bovenop de 20 punten die je krijgt als je aanwezig bent en aanhaakt.

De wedstrijd werd gewonnen door Terminator gevolg door Rabbit g'n Mad en als derde Welldone Deere.

Afgelopen maandag hebben we de motor al weer open gehaald en wat we dachten was waarheid, er was een zuiger gesmolten. Gelukkig hebben we komend weekend geen wedstrijd, dus gaan we nu weer een oplossing verzinnen om toch weer aan de start te verschijnen bij de wedstrijd op 23 juli in Cadzand. Want opgeven staat niet in ons werkplaatshandboek.
Wederom zal het weer veel werk zijn maar we doen ons best om op tijd klaar te zijn, en we hopen jullie weer te zien in Zeeland.

Foto's van deze dag kunt u weer vinden via deze link.


Super Stock 1st Pull Pull Off
Terminator FP 100,02
Rabbit g'n Mad (DK) FP 99,90
Red Fever (UK) FP 95,79
Zeinstra Welldone Deere FP 93,89
Zeinstra Newborn Deere FP 93,25
Six Shooter FP 91,17
Red Alert (UK) FP 84,72
BE-Combi Incredible Deere FP 38,72
Zapo FP
Interaction 91,06
All or Nothing 84,53
Silver Bullet 82,18
d地 Aerdvruter 65,21

Met vriendelijke groet Tractorpulling team D地 Aerdvruter. 

 


EEXT 2 JULI

Naar het hoge noorden met hoge verwachtingen?

Ruim 250 km voor de boeg voor een dagwedstrijd dus dat betekend op tijd vertrekken. Afgesproken wordt dan ook dat er om 6.30 uur vertrokken word naar het noorden.

Na een relatief rustig weekje qua sleutelen, we hebben zowat meer tijd nodig gehad om de klei van Oudenhoorn te verwijderen na het lossen tijdens het noodweer van afgelopen dinsdag, verliep de reis voorspoedig en waren we mooi op tijd in eext. Onderweg nog wel wat regen gehad, maar voor de rest is het de gehele dag droog geweest en scheen regelmatig de zon. Het was gelukkig niet zo warm als vorig jaar maar dat zal niemand erg gevonden hebben.

De wedstrijd begon volgens sommige dan wel te laat (11.02 uur i.p.v. 11.00 uur) maar toch het startsein werd gegeven met de 3.5 ton vrije klasse. John van Alphen en zijn team waren ook weer aanwezig met de totaal vernieuwde oplegger. En dat resultaat mag gezien worden. Mooi stukje vakwerk uit Bladel.

De wedstrijddag verliep in een lekker vlot tempo zodat wij rond 15.00 uur aan de beurt waren. De proeftrek was voor Rowan met de Welldone Deere waarmee hij een afstand neer zette van 98.73 meter. Hiermee werd besloten dat de sleepwagen aftstelling niet werd aangepast dus de wedstrijd was begonnen.

 
Gert-jan moest als 2e aanhaken en de Vruter klonk goed. Optoeren ging goed en de snelheid zat er eigenlijk al meteen redelijk in. Maar tijdens de run meende Gert-Jan wat onbalans te voelen in de motor waardoor hij het gas dichtdeed om niet te riskeren dat we eventueel een zware motor schade op zouden lopen. De gereden afstand kwam hiermee dus uit op 85.19 meter wat achteraf genoeg zou zijn voor een 7e plaats en dus 31 punten.

Bij de run van de Silver Bullit leken er wat problemen te zijn met de noodstop op de sleepwagen dus die kon later nog een keer opnieuw aanhaken. Ook toen Manon met de Interaction aan de beurt was speelde deze problemen nog een keer op waardoor ook zij geruime tijd moest wachten voordat de problems opgelost waren. Als laatste verschijnt dan Hurricane op het toneel en even lijkt het erop dat hij de Fendt niet opgetoerd krijgt. Maar hij snoept toch nog 1 puntje van D'n Aerdvruter mee want hij komt toch ruim 3 meter verder. Maar de plaatsen 1 en 2 zijn voor vader en zoon Zeinstra.

Uiteraard hebben we de 4.5 ton nog even afgekeken, wat nagepraat en opgeruimd zodat we rond de klok van 19.00 uur weer terug konden reizen naar het warme zuiden.

Deze week zal er dus gekeken worden waar de problemen vandaan komen, en natuurlijk hopen we die weer opgelost te hebben voor zaterdag a.s. want dan rijden we in Putten.

Foto's van deze wedstrijd kunt u vinden via deze link

 

Tractor Pull 1 Pull off Punten
Zeinstra New Born Deere 99.76 0.00 40.00
Zeinstra Welldone Deere 97.12 0.00 37.00
Zapo 96.92 0.00 35.00
Agrifac Interaction 96.41 0.00 34.00
All or Nothing 94.11 0.00 33.00
Hurricane 88.81 0.00 32.00
D'n Aerdvruter 85.19 0.00 31.00
BE-Combi Incredible Deere 75.60 0.00 30.00
Terminator 70.29 0.00 20.00
Silver Bullet 67.78 0.00 20.00


OUDENHOORN 25 JUNI

Toch aanwezig.

 
Het wordt misschien een beetje eentonig maar na wederom een week van dagelijks sleutelen na de schade van Made, hadden we het toch weer voor elkaar om op zaterdag morgen weer te kunnen starten.


Gelukkig ging dit in 鳬n keer goed dus na alles gecontroleerd te hebben was het alleen nog de motorkap monteren en konden we om 13.00 uur vertrekken richting Oudenhoorn. Na constant regen onderweg was het gelukkig droog toen we daar aankwamen. Wel zagen we dat er nog veel werk te doen was aan de banen, want die hadden op het laatste moment nog een flinke regenbui te verwerken gekregen.
Hierdoor begon het wegen en de wedstrijd wat later en werd er vanwege de dreigende regen vooraf al besloten dat er met floting finish werd gereden. Dit wilde dus zeggen dat we maar 韋n run hoefden te maken.

Rond 22.00u werd er gestart met de superstocks. D地 aerdvruter moest als 8e starten, en na enkele runs gezien te hebben bleek er veel grip in de baan te zitten.  Daardoor werd er besloten dat we al het gewicht op de neus nodig zouden hebben. Na een voorzichtige start bleek al snel dat de balans niet goed was en omdat tijdens de run enkele malen  de neus te hoog in de lucht ging werd  door Gert-Jan bij de 60 meter besloten om van het gas te gaan om erger te voorkomen. Dit resulteerde in een 8e plaats en dus 30 punten.
De wedstrijd werd gewonnen door Manon met de Agrifac Interaction gevolgd door Weldone Deere en Newborne Deere.

A.s. zaterdag is al weer de volgende wedstrijd in Eext in het hoge noorden.
Meer foto's van deze dag kunt u hier zien:

Met vriendelijke groet:
Tractorpulling team D'n Aerdvruter.

Tractor Pull 1 Pull off Punten
Agrifac Interaction 110.00 98.91 40.00
Zeinstra Welldone Deere 110.00 96.59 37.00
Zeinstra New Born Deere 110.00 90.43 35.00
Zapo 108.94 0.00 34.00
All or Nothing 100.55 0.00 33.00
BE-Combi Incredible Deere 97.69 0.00 32.00
Silver Bullet 85.73 0.00 31.00
D'n Aerdvruter 67.34 0.00 30.00
Terminator HP 0.00 20.00
Hurricane HP 0.00 20.00


MADE 18-19 JUNI

Wedstrijd Made eindigt met tegenvaller.

Na de schade van Bernay hebben we ontzettend veel werk gehad met het herstellen van het motorblok en het monteren van een geheel nieuwe distributie.
2 weken lang is er elke dag veel werk verzet, en was het uiteindelijk vrijdag avond 23.30 uur toen de tractor weer voor het eerst liep. Dit jaar wilde Marit op zaterdagmorgen een keer op tijd vertrekken, en wonder boven wonder konden we  rond 9 uur afreizen richting Made, waar de A-divisie en Eurocup ineen zouden worden verreden. Tevens zou hier onze jaarlijkse sponsordag worden gehouden. Daar aangekomen werd er meteen begonnen met het opbouwen en vooral vastzetten van de tent. (Nog speciale dank aan Lucien van pulling team Turn me Loose, die zo vriendelijk was om zijn bus zo neer te zetten dat wij uit de wind stonden).

Want na weken van droogte was het juist dit weekend dat het ging regenen. Hierdoor werd al vroeg in de morgen besloten door de organisatie van Mades powerweekend dat een gedeelte van de wedstrijd werd afgelast en dat de klasses die wel door zouden gaan om 18.00 uur zouden beginnen. Gelukkig voor ons en natuurlijk alle aanwezigen gingen de Super Stock's en de vrije klasse 950 kg wel door.

 
Zoals hierboven al vermeld hadden we ook onze jaarlijkse sponsordag in dit weekend.
Deze werd geopend om 13.00 uur met een heerlijke barbecue voor alle meegereisde sponsors, club van 100 en fanclub leden.
Deze barbeque werd verzorgd door Restaurant de sleutel
We hadden nu alle tijd om bij te praten in een gezellige sfeer onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk de muziek van moaske.
 
Na het eten gaf Toon Frijters nog een paar demonstraties van zijn product Ditoil. Hier was veel belangstelling voor.

Nadat de vrije klasse 950 kg was verreden werd om 20.00 uur begonnen met de superstocks. D地 aerdvruter moest als laatste starten en maakte een schitterende fullpul zoals de meeste deelnemers, en plaatse zich voor de finale. In die finale zat er ook erg veel grip in de baan en moest er flink gewerkt worden.

De finale run begon goed maar bij de 55 meter ging het wederom mis. Weer zat het niet goed in de motor van de tractor. Dit resulteerde in een afstand van 68.69 meter. D地 aerdvruter eindigde uiteindelijk op een 5e plaats voor de a-divisie en een 9e plaats voor de eurocup.De wedstrijd werd gewonnen door Zeinstra Newborne Deere die hiermee zijn eerste overwinning pakt.
Na de westrijd werd er nog even een gezellig feestje gevierd in de feesttent waar Rene Schuurmans een optreden gaf. Hier werd door enkele team leden op het podium het clublied gezongen onder toeziend oog van Rene die dit helemaal geweldig vond. Zo werd deze dag in de kleine uurtjes afgesloten.

 

Op zondag zouden nog diverse klasse verreden worden maar door de vele regen  werd deze dag volledig afgelast en werd er al vroeg begonnen met opruimen, zo dat we op tijd konden vertrekken naar huis.

Op maandag avond werd er meteen gekeken wat er misgegaan was op zaterdag. Hieruit bleek al snel dat het weer goed mis was in het motorblok en dat er weer heel de week gesleuteld zal moet worden om aanstaande zaterdag weer klaar te zijn voor de volgende wedstrijd die verreden word in Oudenhoorn.

Foto's van dit mooie weekend kun je hier zien:

Voor al het laatste nieuws hou je natuurlijk onze website in de gaten.

Met vriendelijke groet:
Tractorpulling team D地 Aerdvruter.

 
Tractor Pull 1 Pull off Punten
Zeinstra New Born Deere FP 91.19 40.00
Terminator FP 83.66 37.00
Agrifac Interaction FP 78.01 35.00
BE-Combi Incredible Deere FP 76.49 34.00
D'n Aerdvruter FP 68.69 33.00
Zeinstra Welldone Deere FP 63.25 32.00
Six Shooter FP 9.27 31.00
All or Nothing 75.77 0.00 30.00

 

 


 

BERNAY 3-4-5 JUNI

Dit weekend werd de 1e wedstrijd gereden die mee telt voor de eurocup.

Na de laatste dingen geregeld te hebben zijn we om 14.00 uur vertrokken vanuit Casteren. Ook deze keer weer met een gezellig clubje van 18 personen op weg naar het (toen nog) zonnige zuiden.

Na een voorspoedige rit van ruim 500 km konden we om 20.30 uur ons bivak opzetten en de Barbecue aansteken. Onder het genot van een koud blikje Dommelsch en de gezellige feestkrakers van Maoske verliep de avond goed in een gezellige feeststemming.

Zaterdag werd er begonnen met een stevig ontbijt waarna de tractor buiten gezet werd en gepoetst. Het was al snel benauwd en drukkend warm, dus werd er op ons gemak in de schaduw gewacht tot dat om 2 uur de poorten open gingen voor het publiek.
Ook in Frankrijk heeft D地 Aerdvruter fans zoals bijvoorbeeld een ouder echtpaar dat met een stokbrood in de hand op de foto wil.

Later deze middag werd de bewolking steeds dreigender en het leek er sterk op dat we het daar niet droog gingen houden. Zeker niet toen er net voor het begin van de Super Stocks de eerste dikke druppels naar beneden kwamen.  Maar goed het viel mee en elke klasse kon keurig op tijd verreden worden.

Gert-Jan was als 8e aan de beurt en reed op zich een keurige run, en dus een Full Pull. Maar hij merkte in de laatste meters dat er iets niet helemaal in orde was, dus werden er in het renners kwartier even enkele details gecontroleerd.  Hier bleek dat de distributie riem weer verlopen was. Tja wat doe je dan? De riem weer snel proberen terug te leggen en kijken wat hij dan doet, en dus gokken of het allemaal heel blijft. Of met het oog op de thuiswedstrijd in Made over 2 weken niet terugkeren naar de baan. En dus eerst het een en ander eens goed uitzoeken. Na overleg werd er voor het laatste gekozen. Maarja wel jammer voor de punten dat zeker.

Maar de grootste verrassing van de wedstrijd was toch wel Bram Kools die met zijn nieuwe 鄭ll or Nothing aan kwam in Bernay. Zijn hele team heeft keihard gewerkt om dit klaar te krijgen. En het resultaat mag zeker gezien worden. Een super 2e plaats voor Bram en zijn team.... Complimenten!!

 

Voor een slideshow van de serieuze en natuurlijk minder serieuze foto's klik hier

 

Door het slecht weer is op zondag het hele Aerdvruter team om 11 uur naar huis gegaan.

Onze eerst volgende wedstrijd word gereden in het weekend van 18 - 19 juni in Made.

  Tractor land 1e pull

pull off

1 BE-Combi Incredible Deere NL FP 109.98
2. All or Nothing NL FP 107.95
3. Zeinstra Welldone Deere NL FP 105.95
4. Red Alert GB FP 105.51
5. Zapo NL FP 103.88
6. Terminator NL FP 103.28
7. Zeinstra Newborn Deere NL FP 100.64
8. Agrifac-Interaction NL FP 99.53
9. D'n Aerdvruter NL FP --
9. Hobo DK FP --
9. Red Fever GB FP --
10. You never know DK 94.98  
  (-- Kwam niet terug)      

Met vriendelijke Groet:
Tractorpulling Team D'n Aerdvruter.


MOOIE 2e PLAATS TIJDENS OPENINGS WEDSTRIJD BUITENSEIZOEN IN STROE.

Afgelopen zaterdag (28 mei 2011) was de eerste wedstrijd in Stroe voor het Nederlands kampioenschap.
Na de wilde run tijdens de demo in Fchtorf hebben we veel moeten controleren en de voor velgen waren, na de harde landing, dusdanig beschadigd dat we deze hebben moeten vervangen voor een stel nieuwe.

Zaterdag morgen rond 11.00 uur werd vertrokken richting Stroe met als chauffeur Ton Vosters en met een truck van van den Borne grondverzet en transport.
De superstocks moesten als 4e  klasse starten en dit zou omstreeks 19.00 uur zijn, maar door de regen werd dit een uur later.

 

D地 Aerdvruter moest als 7e voor de sleepwagen verschijnen.
In verband met de dreigende regen werd er direct met finale afstelling gereden en een floting finish dus mochten we maar 1 run maken.

Na de eerste 2 proeftreks werd de sleepwagen nog wat zwaarder gezet en kon het spel beginnen.
Toen d地 Aerdvruter moest bleek dat er zeker voldoende grip in de baan zat. Dit resulteerde in een strakke run met veel begin snelheid en deze eindigde op 95.52 mtr.

Na later bleek was deze goed voor een mooie 2e plaats op 19 cm  achter Hurricane en voor Terminator. Voor de volledige uitslag kun je kijken bij klassement.

Wel viel op dat op het einde van de run het vermogen weg viel, iets waar we op dat moment nog geen reden voor wisten. Omstreeks 22.00u was de prijsuitreiking, waren de eerste punten verdeeld en konden we met een goed gevoel weer vertrekken richting Casteren.

Op zondag ochtend werd de tractor al weer in de werkplaats gezet want we wilde zo vlug mogelijk weten wat de oorzaak was van het zo plotseling wegvallen van het vermogen.
Al gauw bleek dat de distributie riem enkele tanden versprongen was en dat de ontsteking van tijd (verlopen) was.

Nu weer zorgen dat de tractor op tijd klaar staat want we willen a.s. vrijdag alweer vertrekken richting Bernay waar de eerste wedstrijd verreden gaat worden voor de eurocup punten.

Met vriendelijke groet:
Tractorpulling team d地 Aerdvruter


DEMO WEDSTRIJD IN FワCHTORF.

Nadat afgelopen dinsdag de laatste onderdelen binnen waren  kon er weer volop gesleuteld worden om de tractor klaar te krijgen voor fchtorf.

Gisteren (zaterdag 30 april) om 12.30u kwam het eerste geluid weer uit D地 Aerdvruter en kon alles geladen  worden. Nadat bram Kools met de Interaction ook gearriveerd was werd er uiteindelijk om 16.30 uur samen vertrokken richting Fchtorf. Bij de grens moesten we nog een kwartiertje aan de kant omdat er nog Maut betaald moest worden voor de vrachtwagen. Sommige vonden dat een beetje vreemd want we hadden toch genoeg gerst bij. Fchtorf is maar 250 km dus tegen 20.00  uur waren we op het terrein.

Nog even snel de tenten opgebouwd en er kon begonnen worden aan een gezellig feestje zoals altijd.

 

 

Zondag morgen was het al weer vroeg dag voor velen, want de tractor moest gelost en wedstrijd klaar gemaakt worden.

Omstreeks 14.00u werd dan begonnen met de superstock klasse.

Het was voor iedereen spannend hoe de tractor zou lopen na weer enkele dingen veranderd te hebben.
De start ging goed maar de tractor ging meteen met de neus zeer hoog omhoog waardoor de balans ver te zoeken was waardoor hij onbestuurbaar werd en met een harde klap op de grond terecht kwam.

Met als gevolg 2 ingedeukte voorvelgen en een hoop klei in het voor onder tussen de olie en methanol pompen

Gert-Jan maakte hierdoor ook een paar harde klappen en kwam een beetje beduusd van de tractor af. Gelukkig heeft hij altijd een nekband om en dat was deze keer maar goed ook.

Komende  week zal er gekeken worden of er nog meer schade is.
Maar dat de motor goed liep was zeker en wel met een hoop vermogen.

Een 2e run kon er dus niet meer gemaakt worden en werd D地 Aerdvruter uiteindelijk 6e.
Alle uitslagen vind je hier.

Onze volgende wedstrijd is op 28 mei in Stroe waar een begin gemaakt word aan de Nederlandse competitie.

M.v.g. Tractorpulling team D地 aerdvruter.

 


10 april 2011 Excursie naar kaasboerderij t達osch in Made.

Nadat we bij diverse opstapplaatsen, met de bus van van Gompel, iedereen hadden op gehaald. Kwamen we om ongeveer 13.30 uur aan bij de kaasboerderij t達osch van Erik en Lisette van Oosterhout.

 

Voor aan in de straat stond een bord met 努elkom vruters volg het groene spoor, en u komt uit bij de koffie. Aangezien de meeste vruters niet zo van groen houden werd er toch maar begonnen aan de korte voettocht naar de kaasboerderij.

Onderweg had Erik al zijn groene Deutz tractors (7 stuks) op gesteld wat toch wel een leuk gezicht was. Maar het was tijd om naar de ontvangst ruimte te gaan waar de koffie al klaar stond. Na een korte uitleg en een introductie film werd de groep in tween gesplitst en ging de ene groep met Erik mee en de andere met Lisette.

We kregen een hele mooie rondgang over het bedrijf van kalfjes tot melkkoeien en er werd verteld hoe het een en ander in z地 werk ging op een modern melkvee bedrijf.

Hierna gingen we naar de kaasmakerij. Hier werd verteld dat er 2 dagen in week kaas werd gemaakt van de ochtend melking. Ook werd er verteld dat de controle op deze kaasmakerijen zeer streng is, en als er iets niet goedgekeurd word het keurmerk in beslag word genomen en je geen boeren kaas meer mag verkopen. Bij Erik en Lisette was alles piekfijn in orde.

 

 

Nadat er geen vragen meer waren gingen we naar de kaas kelder. Hier moet de kaas rijpen voor de smaak. Oude kaas licht hier soms wel meer dan een jaar. Ook hadden ze een kaas naar hun eigen smaak gemaakt, deze mag alleen door hun gemaakt worden.

 

 

Natuurlijk eindigde we in de winkel waar enkele schaaltjes met diverse kazen stonden waar we van mochten proeven.

 

 

Aan het einde van deze zeer leerzame rondleiding kwamen de 2 groepen weer samen in de mooie tuin waar met dit heerlijke weer gretig werd begonnen aan de door Erik en Lisette gezorgde bakjes Jupiler, fris en wijn. Als extra service werden er ook nog enkele schalen met heerlijke broodjes en worstenbroodjes geserveerd. Al met al werd er zeer goed voor ons gezorgd en bleef er van dit alles ook niks meer over.  

Rond 19.00 uur werd het weer tijd om naar huis te gaan, maar eerst moest er nog door enkele inkopen worden gedaan in de kaaswinkel van Lisette.

Voor in de bus kregen we nog enkele schalen met blokjes kaas mee, werd er afscheid genomen en vertrokken we weer richting onze opstap plaatsen.

Het was een heel gezellige en leerzame dag, en bij deze willen we Erik en Lisette hartelijk bedanken voor het leuke ontvangst, rondleiding en het heerlijke eten en drinken. Uiteraard ook veel dank aan Gert-Jan Lommerse van Touringcarbedrijf Van Gompel uit Bergeijk.

Dus als iemand nog een uitje zoekt voor familie of vrienden ga dan naar kaasboerderij t Bosch in made. www.kaasboerderijmade.nl
Foto's van deze goed georganiseerde dag vind je hier.

 


Ahoy, maart 2011

  Tractor land 1e pull

pull off

1 D'n Aerdvruter NL FP FP
2. Interaction NL FP 56.84
3. Terminator NL FP 55.72
4. Zeinstra Welldone Deere NL FP 55.47
5. Zeinstra Newborn Deere NL FP 54.21
6. Hobo DK FP 49.36
7. Red Alert GB FP  
  Rabbit G'n Mad DK FP  
8. Red Fever GB Hookp.  
         
Tweemaal Schitterende overwinning in Ahoy
De middag wedstrijd
Na enkele weken hard werken was het dan toch vrijdagavond 23.15u dat er weer geluid uit d'n aerdvruter kwam.
Het klonk allemaal goed en de tractor werd verder klaar gemaakt voor de wedstrijd in Ahoy.
Zaterdagmorgen werd er om 8.30u vertrokken richting Rotterdam om ruimschoots op tijd aanwezig te zijn, want om 12u moest de superstock klasse als eerste beginnen na een spectaculaire opening.
In de kwalificatie run behaalde bijna iedereen een full pull ook d'n aerdvruter, zodat we met 8 tractors aan de finale begonnen.
Gertjan moest als 4e aantreden in de finale en zette een afstand neer van 62.06 mtr
D'n aerdvruter, na de forse turbo schade in Zwolle, zetten de lijn van de tweede helft van vorige seizoen voort en pakte de overwinning, voor Interaction en Terminator.
Hiermee had hij zich geplaatst voor de avond wedstrijd waar Marc Tops plaats zou nemen achter het stuur. Ook Marc pakte de overwinning waardoor het een super dag werd voor het hele team.


 

 


Zwolle, Januari 2011

  Tractor land 1e pull

pull off

1 Zeinstra Well done Deere NL FP 76.95
2. Interaction NL FP 76.07
3. Terminator NL FP 69.58
4. Hurricane NL FP 68.57
5. Zeinstra Newborn Deere NL 78.73  
6. Green Muscleman II NL 41.55  
7. D'n Aerdvruter NL 2.84  
8. Ford 9600 NL 0.06